DENNE MAKRO MARKEDSCYKLUSANALYSE VISER BITCOIN VÆRDER SNART MED OPTREND

  • Bitcoin er konsolideret i et stramt $ 1.000-interval siden starten af ​​september, i det mindste indtil for nylig.
  • Det førende krypto-aktiv er midt i et breakout, der har bragt det så højt som $ 11.500.
  • I skrivende stund handler Bitcoin for $ 11.350, ca. 5% over det sted, hvor det var i går.
  • Afgørende markedscyklusanalyse antyder, at kryptomarkedet har plads til at vokse herfra.
  • Analysen antyder, at Bitcoin sandsynligvis inden for de næste tre måneder vil skubbe sig over sommerhøjderne.
  • Mønten toppede på $ 12.500 om sommeren, efter at den amerikanske dollar gennemgik et stærkt rebound.

BITCOIN KAN SNART FORTSÆTTE OPTREND: MARKEDSCYKLUSANALYSE

En afgørende markedscyklusanalyse antyder, at Bitcoin er klar til at vokse med et hurtigt klip i de kommende tre måneder.

En chartist med fokus på denne form for analyse delte nedenstående diagram den 9. oktober. Diagrammet viser BTC’s prishandling siden starten af ​​2017 med en overlay af den tidligere markedscyklus (2012-2015) oven på denne prishandling.

Selvom de ikke er helt identiske på grund af eksogene effekter (pandemi, PlusToken osv.), Er diagrammerne begyndt at være på linje med skræmmende nøjagtighed i de seneste måneder.

Denne markedscyklusanalyse antyder, at Bitcoin er klar til at bevæge sig dobbelt højere i de kommende to til tre måneder, sandsynligvis til det punkt, hvor det vil passere sine sommerhøjder på $ 12.500. Kommentarer til rigtigheden af ​​denne analyse sagde den erhvervsdrivende, der delte den:

”Kan ikke få nok af dette overlay. Hvert lys justeres for at afspejle det procentvise fald, ikke prisen. Og det passer som en handske. ”

GRUNDLÆGGENDE TRENDS ER ENIGE

Grundlæggende tendenser stemmer overens med den positive stemning, der er fremført af analysen ovenfor.

Mike McGlone, en senior råvareanalytiker hos Bloomberg, sagde for nylig, at et Biden-formandskab kunne drive yderligere vækst i prisen på den førende kryptovaluta:

“Et potentielt Biden-formandskab bør være en fordel for yderligere styrkelse af prisen på #Bitcoin. Ny ledelse kan ændre Trump-administratorens hands-off-politik. – til skade for det bredere kryptomarked – og skub Bitcoin mod mainstream, hvilket forbedrer ETF-chancer. ”

Selvom præsident Trump genvalges, forventer analytikere yderligere stimulans til at drive den amerikanske dollar lavere. Som et resultat skal Bitcoin bevæge sig højere, da det kan fungere som en afdækning mod inflation eller devaluering af den førende fiat-valuta.

Comments are disabled