ETH gjør alvorlige inngrep både i BTC og USD i det en Cointelegraph-analytiker sier er et klassisk tegn på at altcoins kommer tilbake fra de døde.

Ether (ETH) har brutt et kritisk prispunkt mot Bitcoin Era og signaliserer at altcoins kan være i ferd med å se store gevinster.

Jeg tar Ether-innsatsen „hele dagen“ – Winklevoss

Data fra Cointelegraph Markets, Coin360 og TradingView viste at ETH / BTC passerte det essensielle 0,026-nivået i bare ett daglig lys 3. januar.

Etter å ha holdt seg svak i hele desember, har Ether kommet seg tilbake de første dagene i 2021, og søndagens opptreden kan være starten på noe mye større.

Som Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe bemerket i forrige uke, er 0,026 BTC et betydelig utbruddspunkt, og å snu den til støtte indikerer „styrke og fortsettelse“ av en bullish gjenoppblomstring.

„Det er på tide at #Ethereum, #Polkadot, #Cardano, #Chainlink og mer bryter heltidshøyder,“ sa han til Twitter-følgere på søndag.

„Jeg tror at vi ser at penger skifter fra BTC mot altcoins, og at Ether har havnet på BTC-paret,“ forklarte Van de Poppe. „Så sannsynligvis fortsettelse av høysesongen i dette kvartalet med påfyll av Bitcoin-dominans.“ Han la til:

„Men hei, en Bitcoin-korreksjon vil også bli verdsatt.“

Ved pressetiden nærmet ETH / USD seg egne landemerkeprisnivåer, og tok sikte på $ 1000 på baksiden av 21% daglige gevinster. Sist gang paret handlet på fire tall var i januar 2018.

„$ ETH var den best ytende eiendelen (opp 450%) av 2020 uten tvil og fortsatt under høyeste tid,“ la Cameron Winklevoss, gründer og medstifter av børs Gemini, til på Twitter.

„I dag tilsvarer det 15K #Bitcoin jeg ville tatt den innsatsen hele dagen.“

Høysesongen er her i det minste?

Med utsiktene til „altseason“ nå tilbake på menyen, viser topp ti markedsverdi altcoins tegn på liv mot Bitcoin.

Litecoin (LTC) er opp 18% mot den største kryptovalutaen, mens Bitcoin Cash (BCH) er 13,3% høyere og Cardano (ADA) 9,7%.

Selv XRP, som fortsatt sliter på baksiden av rettslige skritt mot Ripple, finner føttene igjen med 3,5% daglig fremgang i BTC-termer. Bitcoins samlede markedsverdi dominans er fortsatt over 70%.

Som Cointelegraph rapporterte, kan en langsiktig forpliktelse til altcoins også vise seg å være lukrativ i år. Gruvedrift, for eksempel, kan netto over $ 120 000 per år.

Von admin